SVEIKAS – GYVAS

Žmonija per ilgai buvo prislėgta globalinės maisto pramonės, kurios pagrindinis tikslas yra pelnas, o ne žmogus bei jo gerovė. Atėjo laikas permainoms, atėjo laikas naujam požiūriui į maistą, į žmogų. Žalias, termiškai neapdorotas maistas – sveiko ir energingo gyvenimo šaltinis, pagrindinis gyvybės elementas. Valgyk tai – ką matai. Jokių paslaptingų ingredientų ir apgaulės. Maistas, apdorotas aukštesne nei 45° temperatūra, praranda daugelį natūralių fermentų, taip reikalingų skaidant maistines medžiagas. Žalias maistas – gyvas maistas, išlaikantis visus fermentus ir maistines medžiagas, kurios padeda pasiekti optimaliai sveiką kūną ir protą. Žalias maistas atstato Jūsų kūną, saugo nuo sunkių ligų.

       Vienas iš unikaliausių ir organizmui naudingiausių maisto produktų yra daiginti grūdai. Daiginimo metu sėklose didėja naudingų organizmui medžiagų koncentracija, atsiranda sinergetinis efektas, kai vienos medžiagos ima stiprinti kitų poveikį. Šis procesas pasižyminti itin stipriu gydomuoju ir regeneruojamuoju poveikiu.

Mes valgome:

  • visų tipų/rūšių vaisius ir daržoves;

  • uogas, riešutus, sėklas ir grūdus;

  • daigus;

  • ankštinius augalus;

  • šaknis;

  • žoleles, prieskonius;

  • jūros dumblius;

  • naudojame įvairius aliejus.

       Žalio maisto paruošimo būdai: džioviname, plakame (blendinam), mirkome, daiginame, fermentuojame.

       Skamba nuobodžiai? Užsukite į Raw Inn restoraną ir būsite nustebinti mūsų kūryba!

       Įsivaizduokite, Jūs galite valgyti raw-vegan sūrius, picas, makaronus, sausainukus visai neskaiciuodami kalorijų, valgote kiek norite ir kada norite! Žalio – gyvo maisto pagalba Jūs atsikratysite antsvorio, išsivaduosite iš susikaupusių toksinų, jausites kupini energijos, atrodysite ir jausites jaunesni, žvalesni.

      Atminkite, kiekvieną sykį valgydami, Jūs arba gerinate terpę ligoms vystytis, arba atsikratote jų.